World Dance Movement Italien 2018 – De Internationale Werkshop

Castellana Grotte, Bari
Sunday, July 08, 2018
World Dance Movement Italien 2018 – De Internationale Werkshop
Sunday, July 08, 2018 - Sunday, July 29, 2018

World Dance Movement
+(39) 360.829733
Via Serritella, 10
Castellana Grotte, Bari 70013
Italy

Map and Directions


Welkom bij de World Dance Movement Italien 2018

We zijn verheugd om deze gebeurtenis te delen met zoveel getalenteerde dansers van over de hele wereld.  Neem je tijd om het registratieformulier in te vullen.  Als u nog vragen heb neem dan gerust contact met ons op.   Het moet nogal vanzelfsprekend, maar grondig, voor jou maar ook als de onze. 

OPMERKING: : Als u begint met het invullen van het registratieformulier in en dan stoppen voor het einde, voor welke reden dan ook, het enige dat blijft is je basisinformatie over de persoonlijke– informatie pagina. Je zou nog een keer moeten opnieuw invullen. Dus gun jezelf een beetje tijd wanneer u klaar bent om het registratieproces te starten.


Ter informatie, u moet uw verplicht invullen:


  • Reizigers Verzekering en een beleid nummerr - Verplichte
  • Een hoofd-shot of een foto van je gezicht, niet body-shot.  U moet uw foto uploaden op de persoonlijke informatie pagina, wij verzorgen om ze af te drukken voor u. Als u een foto niet kan uploaden, breng een pasfoto per week bij u check-in. - Verplicht.
  • Be sure to have the correct travels documents you need for travel to Italy from your country (i.e. Passport, Identification card, or VISA. Each country is different so please check with your local government agency for details). World Dance Movement is not responsible for travel document issues.
LET OP:   Als u niet beschikt over de bovenstaande items op het moment van uw inschrijving, wordt het u toegestaan om terug te gaan in uw registratieformulier, na uw registratie voltooid is voeg dan de ontbrekende informatie.  Moet het echter overal rode astrix * heeft ingevuld kunt u niet verder gaan met invullen.  Voor het beantwoorden van vele vragen die u heeft, klikt u op de "details" in de buurt van onder meer informatie te krijgen.

Je zult updates ontvangen van WDM via info@worlddancemovement.com, dus zorg ervoor dat het niet op uw spam e-mail terecht komt!

Genieten! Dit is slechts het begin van een grote dans-en culturele ervaringen voor jou!

We kijken uit naar jullie allemaal!

ciao,
Michèle Assaf & Bruno Collinet
Artistieke Bestuur - World Dance Movement
Domenico Daoli & Annalisa Bellini
Producenten - World Dance Movement
 

Contact Information